Alergare de viteză și rezistență, flotări, abdomene pentru un post la Poliția Locală

foto: arhivă tvfagaras.ro

S-au făcut publice metodologia și regulamentul .pentru cele două probe suplimentare pe care trebuie să le treacă candidații pentru un post la Poliția Locală din Făgăraș. Primăria Făgăraș a scos la începutul lunii noiembrie la concurs opt posturi, patru de politist local clasa III grad profesional asistent și patru de politist local clasa III grad profesional debutant. Candidații trebuie să-și depună dosarele până în data de 24 noiembrie. 

Prima probă este cea psihologică și a fost programată pentru data de  05.12.2017, ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras. Data organizarii probei sportive: 07.12.2017, ora 10.00 la sediul Stadionului Municipal Fagaras.  Data organizarii probei suplimentare(calculator): 11.12.2017, ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras.
Data organizarii probei scrise: 13.12.2017, ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras. Data organizarii interviului: 15.12.2017, ora 10.00 la sediul Primariei Municipiului Fagaras

Astăzi, pe site-ul Primăriei Făgăraș a fost publicată și metodologia privind organizarea şi desfăşurarea probei suplimentare (sportive) pentru verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor care participă la concursul de recrutare în vederea ocupării unor funcţii publice de execuţie de poliţist local, din cadrul POLIŢIEI LOCALE FĂGĂRAŞ (joi 7 decembrie 2017).  Candidații au de trecut trei probe, respectiv alergare de viteză 50 m plat sau NAVETĂ 5×10 dacă temperaturile exterioare și condițiile de desfășurare în aer liber nu permit),  flotări(2 minute), abdomene pentru femei(2 minute) și alergare de rezistentă(1000 m- bărbați și 800 m -femei).

Vezi detalii AICI

De asemenea a fost publicat și regulamentul privind organizarea si desfășurarea probei suplimentare de testare a abilitaţilor și competentelor specifice in domeniul cunoştinţelor de operare pe calculator in cadrul concursurilor organizate de către Municipiul Fagaras

Vezi detalii AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.