,,Visul unei nopți de iarnă”, pe scena Casei de Cultură

Una dintre cele mai iubite piese de teatru românești, “Visul unei nopți de iarnă” de TUDOR MUȘATESCU se va juca pe scena făgărășeană în data de 14 decembrie, începând cu ora 19.00.
Comedia “Visul unei nopți de iarnă” impresionează prin sensibilitatea relațiilor dintre personaje, prin adevărul situațiilor scenice și prin umorul fin, de bună calitate. Într-o noapte din miezul iernii, la ceas de sărbătoare, când oamenii își doresc să li se împlinească cele mai frumoase vise, o fată minunată și un bărbat de succes, descoperă că au idealuri comune, ce se pot atinge într-un peisaj mirific care nu este chiar atât de îndepărtat. Din contră, universul idealurilor lor se află… chiar lângă ei.
Visul unei nopți de iarnă este un spectacol modern, plin de energie, care convinge prin replicile de haz ce curg în valuri, precum o șampanie bună… în noaptea de An Nou.
Distribuția: Mircea Rusu, Constantin Cojocaru, Adrian Păduraru, Raluca Gheorghiu, Diana Roman, Cristina Florea, Ortansa Stănescu, Dan Clucinschi
Prețul unui bilet este de 30 lei. Prețul unui bilet pentru elevi și pensionari este de 15 Lei. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit.
Informații și rezervări la tel. 0268 211 929.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.