Peste 100 de ghiozdane și 150 de penare vor ajunge la copiii din familiile defavorizate

Peste 100 de ghiozdane și în jur de 150 de penare, colectate de la făgărășeni prin programul „Rabla“ de librăriile Birotex vor ajunge la copiii care au nevoie de aceste rechizite.  Reprezentanții librăriilor au ajuns astăzi la Serviciul de Asistență Socială pentru a dona ghiozdanele elevilor și familiilor care au nevoie de ele. În plus, anul acesta au ajuns și 20 de pachete cu rechizite noi pentru copiii Făgărașului.

Mă bucur că am reușit să strângem iarăși peste 100 de ghiozdane și 150 de penare pe care în fiecare an le adunăm în librării și le donăm copiilor cu nevoi speciale, familiilor care nu reușesc să acopere costurile legate de rechizitele necesare copiilor. Mă bucur că iarăși avem sprijinul Primăriei Municipiului Făgăraș și vreau să mulțumesc domnului viceprimar Valentin Clonț pentru sprijinul în această acțiune. În fiecare an, dânșii sunt lângă noi. La fel și  Asistența Socială și încercăm să facem aceste acte de caritate în fiecare an pentru că e important să dai ceva comunității din care provin, să ne sprijinim unii pe ceilalți, e important fim aproape unii de ceilalți. Unii au mai mult, alții mai puțin și mână de la mână reușim să facem zile senine celor defavorizați. Avem și 20 de pungi cu rechizite noi pentru copii și vreau să mulțumesc bunilor mei prieteni dintr-o asociație de binefacere din București care m-au sprijinit în această acțiune și sunt convins că o să crească aceste acțiuni de la an la an“, a spus Radu Mitric, administratorul librăriilor Birotex.

„Am acceptat cu bucurie în acest an să fiu prezent alături de domnul Radu Mitric la predarea rechizitelor strânse prin programul „Rabla“. Felicit inițiativa și la cât mai multe astfel de acțiuni“, a spus Valentin Clonț, viceprimarul Făgărașului.

Din discuțiile pe care le-am avut împreun cu domnul viceprimar și cu domnul Radu Mitric, un număr de 50 de familii beneficiază de programul acesta. Pe an ce trece văd că se îmbunătățește. Aceste ajutoare vin în completarea celor care au lipsuri, au nevoi și chiar dorim ca și pe parcurs să se continue acest program“, a spus Gheorghe Harabagiu, șef birou Servicii Sociale de la Asistență Socială Făgăraș.

Anul acesta, campania a ajuns la a patra ediție, iar până acum în jur de 1000 de ghiozdane pe care elevii făgărășeni le-au dus librăriilor prin programul „Rabla“, dar și 400 de penare, au ajuns la copiii din familiile defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.