Făgărașul este împodobit pentru sărbătorile de iarnă

Pregătirile pentru întâmpinarea sărbătorilor de iarnă au început din timp. Angajaţii Primăriei Făgăraş au demarat de câteva zile acţiunea de împodobire a oraşului cu ghirlande luminoase. Aproximativ 10 kilometri de ghirlande vor fi montate în municipiul nostru, ghirlande recondiţionate din anii trecuţi. În plus, potrivit reprezentanților Primăriei Făgăraș vor fi și ornamente noi pentru sărbătorile de iarnă. 

De câteva zile, angajaţii Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat au început să monteze pe stâlpii din oraş, ornamentele de sărbători. Deja au terminat montarea beculeţelor pe strada Doamna Stanca și acum se lucrează la montarea ornamentelor pe strada Teiului. Potrivit, reprezentanților DAPL Făgăraș, în toate cartierele din Făgăraș vor fi montate ornamente luminoase.

Vom folosi ornamentele pe care le avem în proprietate acum. Foarte multe sunt vechi și vom avea și un contract de prestări servicii pentru zona unde vom împodobi bradul, unde vor avea loc manifestări, și vom avea ornamente noi. Nu le vom achiziționa pentru sunt destul de scumpe și avem în plan ca iluminatul public să-l concesionăm cu tot cu iluminatul festiv. Astfel că, în fiecare an, vom avea iluminat festiv nou și diferit“, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

În plus, zlele următoare sunt așteptați și brazii în Făgăraș. Unul mare va fi amplasat în centrul orașului, iar alții patru la Cetatea Făgăraș, Tudor Vladimirescu, Câmpului- ANL și la spital. Potrivit aceleiași surse, anul viitor, administrația locală vrea să amplaseze câte un brad în fiecare cartier din Făgăraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.