Cupa României, câștigată pentru al cincilea an consecutiv de karatiștii de la CSM Făgăraș

Peste 270 de sportivi de la 13 cluburi din țară s-au întrecut sâmbătă, 11 noiembrie în cadrul Cupei României SKIF a Comisiei Naționale SKIF din cadrul Federației Române de Karate. Aceștia s-au întrecut în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“ la categorii de la minus 6 ani la plus 39 de ani la kata, kata echipe, kumite și kumite echipe. La competiție au participat karatiști din București, Brăila, Brașov, Timișoara, Victoria și bineînțeles Făgăraș.

Bucuria a fost mare pentru sportivii de la CSM Făgăraș care au reușit pentru al cincilea an consecutiv să câștige Cupa României. Pe locul doi s-au clasat tot făgărășenii, respectiv sportivii de la CSS Făgăraș iar locul trei a revenit tot concitadinilor noștri prin clubul CSM Karate DO Făgăraș.

O surpriză plăcută a fost făcută de administrația locală care a premiat și acordat o sumă de bani medaliaților făgărășeni de la Campionatul European SKIF din Cehia, campionat care s-a desfășurat în luna mai a acestui an.

Competiția a avut ca scop urmărirea nivelului de pregătire precum și criterii de selecție pentru competițiile internaționale.

„Sunt mulțumit de comportamentul sportivilor în competiție, de nivelul lor de pregătire și bineînțeles de rezultatele obținute la această competiție. Pentru mine o surpriză  plăcută au fost cei mici, cei care vor fi viitorul karate-ului făgărășean. Felicit cluburile participante și antrenorii pentru buna pregătire a sportivilor și îi așteptăm și pe viitor în număr cât mai mare“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor la CSM Făgăraș.

Sportivii făgărășeni de la CSM Făgăraș vor reprezenta orașul în perioada 15-19 noiembrie, în Italia la Cupa Venice. Este vorba de Streza Alexandra care va participa la kumite junioare, Toderel Alessio, la proba de kata juniori și Olaru Ciprian care va participa la proba kumite U21. Karatiștii vor fi însoțiți de antrenorul lor, Ioan Rîmbeț.

Mai mulți sportivi ai CSM Făgăraș, de anul viitor, vor participa la mai multe competiții internaționale care vor avea ca scop puncte rating pentru jocurile olimpice din 2020, de la Tokyo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.