Liceul Teologic și-a ales cei mai frumoși boboci

Miss Boboc 2014 și Miss Boboc 2017

Liceul Teologic Ortodox “ Sfântul Constantin Brâncoveanu” a prezentat aseară spectacolul bobocilor pe scena Casei de Cultură. Tema aleasă pentru bal a fost „TIMPUL“ iar elevii au pregătit momente excepționale, îndrumați de cadrele didactice implicate: Codrina Anghel, Zsuzsa Dull, Daniela Negrila si Marius Lupu.

Momentul de început a fost un adevărat spectacol de joc scenic și lumini despre naștere, viață, speranțe, iubire. Elevii au compus scrisori către ei din viitor în care și-au așternut dorințele și năzuințele. Bobocii și-au demonstrat atât inteligența răspunzând la întrebările prezentatorilor, cât  și talentul în diferite domenii: muzică, dans, teatru.

Mister boboc 2017 a fost ales elevul Gabriel Bortan din clasa a IX-a Pedagogic iar Miss boboc, eleva Denisa Costea din aceeași clasă.

Motto “ S-au rătăcit cuvintele mele și nu-și mai găsesc drumul înapoi….la mine să se întoarcă nu pot…iar timpul, timpul se furișează viclean în urma lor.

                Au amuțit cuvintele mele …..și nu le mai aud….le strig în zadar, dar nu mă mai aud și timpul….O! Timpul hohotește ironic deasupra lor.

                  S-au risipit cuvintele mele între aproapele și departele dintre noi …cum să le atingem nu știm, căci timpul….Da! timpul clipește indigo in inima lor” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.