Spectacol în sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru”

 Făgărașul a fost ieri gazda a trei partide de handbal, una mai spectaculoasă decât alta. Prima echipă intrată pe teren a fost echipa de junioare I a CSS Făgăraș care a dat piept cu echipa CSM Ploiești. Deși au avut un start mai slab de meci, sportivele antrenorului Șuteică Adrian s-au apropiat la pauză la un singur gol (13-14). În cea de-a doua repriză, pe fondul unui joc mult mai bun, gazdele au reușit să se desprindă  pe final la 5 goluri (35-30), rezultatul final fiind 36-33. În cea de-a doua partidă a zilei, juniorii II de la CSS Făgăraș, conduși de pe bancă de prof. Cătălin Ivan s-au bătut de la egal la egal cu mult mai titrata echipă din Sighisoara. La pauză, sportivii noștri conduceau cu 3 goluri, scor ce nu a putut fi păstrat până la final, oaspeții plecând cu un punct de la Făgăraș, rezultat final 30-30.

Ultima partidă a zilei a fost una extrem de disputată între junioarele III de la CSM Făgăraș, pregătite de Marius Marocico și echipa similară a CSM Ploiești. După ce sportivele noastre au condus la pauză cu un gol, în ce-a dea doua repriză au fost numeroase răsturnări de scor: oaspetii au condus cu 3 goluri diferentă, apoi sportivele noastre au preluat conducerea de asemenea cu 3 goluri, la final înregistrându-se scorul de 28-28.

Au fost 3 partide în care s-a demonstrat încă o dată că la Făgăraș handbalul are viitor. Felicitări tuturor celor care au fost prezenți la aceste 3 jocuri spectaculoase unde în anumite momente, sala a fost plină de spectatori aici incluzând și numeroasa galerie a celor de la CSM Ploiești.

Felicitari, copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.