„Semnez pentru că e și a mea Casa de Cultură!”. Sute de făgărășeni au semnat petiția online

Făgărășenii s-au arătat revoltați de faptul că în urma nerespectării procedurilor de concurs, dar și în urma votului dat de majoritatea consilierilor locali, Diana Gribincea Popa nu a putut să-și susțină proiectul de management, așa cum era îndreptățită de lege. Astfel, făgărășenii s-au mobilizat și au făcut o petiție on-line prin care își arată susținerea pentru continuarea activității Dianei Gribincea la Casa de Cultură. Peste 300 de oameni au semnat această petiție până vineri, 3 noiembrie, ora 9.30.

Vezi petiție AICI

Mesajele de susținere au însoțit semnătura electronică.

La întrebarea „Ce înseamnă Casa de cultură pentru mine?” pot răspunde: teatru, dans, muzică, spectacole, evenimente frumoase si de toate felurile, cultură și voie-bună. La aceeași întrebare aș fi răspuns înainte ca Diana Gribincea Popa să fie manager: “Casa de cultură este o clădire…”, a scris Giorgiana M.

„Casa de cultură aparține făgărășenilor! Nicidecum unor interese politice!“, scrie Codruta C.

„Omul sfintește locul!“, a scris Corin B.

„Diana a demonstrat prin munca depusă în cei trei ani că merită în continuare funcția de manager al Casei de Cultură Făgăraș!“, a scris Ioana B.

„Semnez pentru ca merită, pentru că au fost rezultate și pentru că mai vreau rezultate. Diana Gribincea Popa este persoana potrivită pentru a reda Făgărașului cultura! În ultimii 3 ani, Casa de Cultură Făgăraș a reînviat! Semnez pentru că nu merita ca un om care a pus suflet și a dovedit că poate să realizeze ceva, să plece doar că unora le-au “picat greu” rezultatele bune! Semnez pentru că e și a mea “Casa de Cultură” și consider că am dreptul să-mi apăr dreptul la cultură!“, a scris Oana N.

Am colaborat cu Diana. Pot spune, în cunoștință de cauză, că merită acest post. Cultura trebuie susținută și încurajată și la noi, în Făgăraș. De la Diana încoace acest lucru se și întâmplă.“, a spus Marcela M.

Activitatea doamnei Gribincea a fost extraordinară, promovând activități culturale diverse, dând viață unei clădiri care își pierduse, în ultimii ani, menirea“, a spus Gabi C.

„Pentru că s-a dovedit a fi omul potrivit la locul potrivit!“, scrie Aura M.

Vezi știrea privind această situație AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.