Făgărășenii, așteptați la dezbaterea publică pentru aprobarea înființării Serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân

Făgărășenii sunt așteptați marți, 14 noiembrie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș pentru a lua parte la dezbaterea publică pentru aprobarea  înființării Serviciului specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân, la nivelul Municipiului Făgăraș, a regulamentului de organizare și funcționare a acestuia, a formei de gestiune și a caietului de sarcini.

Începând cu data de 1 noiembrie, documentația poate fi consultată la sediul Primăriei Făgăraș, situat în str. Republicii, nr. 3, de luni până joi, între orele 7.30 -16.00 și vineri, între orele 7.30-13.30, persoană de contact: dir. D.A.P.L Ioana Hârțoagă.

„Vă invităm să participați la dezbaterea publică în cadrul căreia aveți posibilitatea să prezentați propuneri, sugestii și amendamente cu privire la aprobarea Serviciului  specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân la nivelul Municipiului Făgăraș, a regulamentului de organizare și funcționare a acestuia, a formei de gestiune și a caietului de sarcini.  pe care să le depuneți până la data de 14 noiembrie, de luni până joi, între orele 7.30-16.00 și vineri, între orele 7.30-13.30, la Compartimentul Aparatul Permanent al Consiliului Local Făgăraș, pers. de contact: cons. juridic Petronela Jurcovan sau prin e-mail: secretariat@primaria-fagaras.ro. “, se arată  pe site-u Primăriei Făgăraș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.