Vânătorii fac pândă în fiecare noapte pentru a găsi ursul

Deși s-au făcut verificări în fiecare noapte pe străzile din Făgăraș și mai ales în zona în care a fost văzut ursul, deși s-au făcut mai multe goane de împingere în pădurea Combinatului, deși au fost și apeluri de urgență în acest sens, ursul care a atacat două persoane în cartierul Câmpului, în urmă cu o săptămână, este de negăsit.

Sâmbătă noaptea a fost din nou un apel la numărul de urgență la 112 prin care se anunța faptul că ursul este în cartierul Combinat, la blocul 12. Vânătorii, dar și jandarmii aflați în zonă au ajuns imediat însă nu au dat de animal.

Am făcut pândă la pasarelă, acolo unde presupunem noi că ar ieși ursul din Combinat, pe undeva printr-o gaură din gard și vine la tomberonul de la pasarelă și la cel de lângă podul de la pârâul Berivoi. În aceste zone au fost sesizări că ar fi fost văzut și aici facem și pânde. Facem pânde că poate iese și îl prindem“, a spus Sorin Șuler, șeful AVPS Făgăraș.

În continuare, în fiecare noapte, pe străzile din Făgăraș sunt patrule care supraveghează zona.

De asemenea, s-a luat măsura ca în fiecare seară, tomberoanele din acea zonă să fie ridicate pentru a nu mai rămâne resturi de mâncare peste noapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.