ANL și după 35 de ani

Senatul a adoptat în unanimitate  OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL, introducând, în şedinţa plenului de marţi, un amendament care stabileşte că medicii specialişti şi rezidenţi,dar şi cadrele didactice pot obţine locuinţe ANL şi după 35 de ani.

Comisia de administraţie publică amendase ordonanţa în sensul că medicii rezidenţi şi specialişti puteau depune cereri pentru repartizarea locuinţelor construite prin programele ANL şi după 35 de ani, dar în urma propunerii formulate în plen de senatorul PSD Ecaterina Andronescu, amendamentul a fost completat, fiind incluse şi cadrele didactice.

De asemenea, ordonanţa are ca obiect completarea art. 6 din Legea 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, în sensul că ANL este autorizată să utilizeze pentru cheltuieli de funcţionare 5% din resursele constituite pe anul în curs rezultate din închirierea şi vânzarea locuinţelor.

Proiectul de lege privind aprobarea OG 28/2017 pentru completarea Legii ANL va intra în dezbaterea Camerei Deputaţilor, care are rol decizional.

sursa: antena.3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.