Sute de copii s-au întrecut ieri pe stadionul din Făgăraș

Făgărașul a fost duminică, 15 octombrie gazda, pentru prima dată în istoria fotbalistică, a unei etape din Interliga Națională. Sute de copii de la 12 cluburi din județ s-au întrecut pe stadionul municipal până spre seară.  Competiția, care are o vechime de trei ani și este parte componentă în calendarul FRF, se adresează copiilor născuți în anii 2008; 2009; 2010; 2011.

Duminică, 15 octombrie, pe Arena Park s-au regăsit sute de copii de la 12 cluburi de fotbal. Aceștia au luptat simultan pe patru terenuri pentru a apăra culorile echipelor lor.

În deschiderea Interligii Naționale U 10-U7 (după cum este intitulată), începând cu ora 09.00, echipele de juniori D și E ale clubului Royall, pregătite de Cosmin Băcilă, au evoluat în cadrul unei noi etape a Campionatului Județean de Elită, competiție organizată de AJF Brașov și la care participă cele mai bune echipe din județul Brașov.

„Ieri s-a desfășurat la Făgăraș etapa 7-8 din interligă, competiție organizată AJF Brașov prin care Școala de Fotbal Royall Security aduce la Făgăraș două etape din această competiție. La această competiție au participat 12 echipe cu câte patru grupe de copii, la fiecare categorie de vârstă: 2008,2009,2010,2011. Vremea a fost prielnică și ne-a ajutat să organizăm aceste două etape unde au participat un număr de peste 250 de copii cu părinți care au susținut din tribună cu aplauze și cu galerie. A fost o competiție reușită unde clubul nostru a reușit să obțină rezultate bune. Îmbucurător este faptul că la Făgăraș s-a făcut această Școală de fotbal care prevede un viitor frumos micuților fotbaliști, care le aduce condiții foarte bune de pregătire pentru a ajunge să facă pasul spre performanță. Mulțumim Școlii de Fotbal pentru acest eveniment și dorim să organizeze cât mai multe competiții de acest gen“, ne-a spus Bogdan Lie,  antrenor la Royall Security, categoria 2011,2012.

foto: Patrick Hordean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.