FĂGĂRAȘUL VA FI CAPITALA FOTBALULUI JUVENIL

Pentru prima dată în istoria fotbalistică a orașului, Făgărașul va fi gazda unei etape de Interligă Națională, competiție organizată de Federația Română de Fotbal la nivel național.
Competiția, care are o vechime de trei ani și este parte componentă în calendarul FRF, se adresează copiilor născuți în anii 2008; 2009; 2010; 2011.
Astfel, duminică, 15 octombrie, pe Arena Park , se vor regăsi peste 500 de copii și juniori reprezentând 12 cluburi de fotbal, care vor lupta simultan pe patru terenuri pentru a apăra culorile echipelor lor.
Cel mai mare eveniment sportiv dedicat tinerilor fotbaliști, care a fost organizat vreodată în Țara Făgărașului, a fost posibil datorită participării și implicării clubului Royall Făgăraș, cel care reprezintă și a reprezentat orașul în această competiție, fiind de altfel singurul club făgărășean înscris la competiția organizata de FRF.
În deschiderea Interligii Naționale U 10-U7 (după cum este intitulată), începând cu ora 09.00, echipele de juniori D și E ale clubului Royall, pregătite de Cosmin Băcilă, vor evolua în cadrul unei noi etape a Campionatului Județean de Elită, competiție organizată de AJF Brașov și la care participă cele mai bune echipe din județul Brașov.
Așadar, toți iubitorii sportului cu balonul rotund sunt așteptați să se bucure de fotbal, duminică, pe Arena Park din Făgăraș.
Eveniment susținut de ROYALL SECURITY FĂGĂRAȘ, numărul 1 în servicii de pază și protecție în Țara Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.