Drumul Național 1 este unul din cele mai periculoase drumuri din țară

Statisticile scot la suprafață o realitate ce nu ne încântă aproape deloc. DN1 pe sectorul din județul Brașov și DN7 pe sectorul de pe Valea Oltului, sunt cele mai periculoase drumuri pentru șoferi.

Cele mai periculoase drumuri sunt DN1 şi DN7. Principalele cauze: acolo unde nu omoară infrastructura, omoară neatenţia, viteza şi inconştienţa şoferilor, anunță Digi24.
Drumul Naţional 1 are 640 de kilometri şi traversează România din Capitală până la graniţa de nord-vest cu Ungaria. În fiecare an, zeci de şoferi şi localnici îşi pierd viaţa în accidente pe această şosea. Doar pe porţiunea care traversează judeţul Braşov s-au produs, de la începutul anului şi până acum, 64 de accidente.
„Dintre acestea, 27 au avut caracter grav şi 37, uşor. În urma lor au rezultat 6 decese, 28 de persoane rănite grav şi 71 de persoane rănite uşor”, afirmă agent şef adjunct Gabriela Dinu – purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Multe din accidente au loc între Vlădeni și Perșani.

„Pe DN1 porţiunea dintre Vlădeni şi Perşani, unde sunt câteva curbe periculoase, acolo au fost instalate parapete, sunt separatoare de sens şi a fost scăzută limita de viteză pe acest sector de drum”, spune agent şef adjunct Gabriela Dinu – purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.