Un bărbat din Drăguș trebuie să plătească daune de 14.000 lei polițiștilor cu care s-a luat la bătaie

sursa romaniatv.net

Un bărbat din Drăguș a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare, cu termen se supraveghere de 2 ani, fiind găsit vinovat de ultraj, în urma unui conflict iscat în luna februarie a anului trecut între el şi doi poliţişti, scrie mytex.ro.

Pe latură civilă, instanţa a dispus ca bărbatul să plătească despăgubiri morale de câte 7.000 de lei pentru fiecare dintre cei doi poliţişti agresaţi, respectiv agentului Ioan Barbu de la postul de Poliţie Ucea (căruia are să-i plătească şi 120 de lei daune materiale) şi agentului Adrian Ioan Şofletea de la Poliţia Viştea.

Sentinţa a fost dată în primă instanţă, la Judecătoria Făgăraş, pe 6 aprilie, dar a fost atacată cu apel de inculpatul Marian C., astfel că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Braşov, unde apelul a fost respins săptămâna aceasta, ca nefondat.

Astfel, bărbatul a rămas cu pedeapsa de 1 an de închisoare cu suspendare, având următoarele obligaţii: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi schimbarea locului de muncă şi să ofere informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemenea, acesta va avea de prestat muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile în cadrul Primăriei Drăguş sau în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare – Atelierul MFC Braşov. Mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.