Distracție și mult umor la „Ceapa de aur“. Foto-video

 Sute de făgărășeni de la cei mai mici la cei mai mari au luat parte la cea de-a XIX-a ediție a Festivalului de Umor „Ceapa de Aur“. Astfel că timp de două zile, făgărășenii și-au lăsat grijile acasă și au râs cu poftă la glumele făcute de concurenții veniți din toată țara la Făgăraș.

În prima zi, pe scena festivalului, au urcat cei mai tineri umoriști. Grupuri precum Eforie, Thalia a Casei Municipale de Cultură Făgăraș, Ilustrul Teatru, Evadart, Sirinx, Ansamblul Prietenia din Cincu și Grupul Școlii din Hârseni au încântat publicul prezent.

Ieri, în cea de-a doua zi a festivalului, Casa Municipală de Cultură a fost neîncăpătoare pentru sutele de făgărășeni  veniți să vadă prestația umoriștilor înscriși în concurs.

Evenimentul a debutat cu lansarea de carte a scriitorului făgărășean Florin Alexandru, „Donatorul De zâmbete“, iar după ora 18.00 s-a dat startul la umor.

Pe scena Casei Municipale de Cultură au urcat umorişti din toată ţara, dar şi din Făgăraş care s-au pregătit să-i facă pe spectatori să râdă cu gura până la urechi.  De asemenea, conform tradiției festivalul a avut și un salon de caricaturi semnate de Criv şi Costel Pătrășcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.