Timp de trei zile, copiii din Făgăraș vor avea parte de distracție din plin

foto: pandurul.ro- arhiva

Începând de astăzi, timp de trei zile, în trei cartiere din Făgăraș se dă startul distracției pentru copii!  De vineri și până duminică, Făgărașul va fi gazda unui eveniment în premieră, intitulat „Teatru de stradă în cartierele făgărășene“, eveniment dedicat în special copiilor. În cele trei zone unde se va desfășura evenimentul vor poposi păpuși gigant, personaje de poveste și mimi, iar copiii din oraș vor avea parte de multe surprize plăcute. 

Parculeț 13 Decembrie

„Teatrul de stradă“ se va desfășura simultan în trei cartiere în intervalul orar 15.00-20.00. Pentru această primă ediție, organizatorii au ales zona ANL, cartierul Tudor Vladimirescu și cartierul 13 Decembrie. Copiii din Făgăraș vor putea participa la fel de fel de activități pregătite de organizatori: teatru, dans, mimă, concursuri, ateliere de creație și povești.

Astfel, în toate cele trei cartiere, timp de trrei zile, copii vor avea parte de un show de mimă și pantomimă cu George Ciolpan. Teatrul „Arlechino“ din Brașov va pune în scenă piesa „Alina și gâscănelul“, iar trupa „Ilustrul teatru“ „Nepotul lui Rameau“. Petrecerea pentru copii va include și spectacolul „Creangă povestind copiilor“- Constantin Tiron, concursuri de cultură generală, jocuri interactive, cu Teatrul SublimArt și piesa de teatru „Scufița roșie“ pusă în scenă de Teatrul Museion Brașov.

Părculeț zona ANL

De asemenea, vor avea loc ateliere de creație, pictură pe față, parada păpușilor gigant- Teatru Sighișoara, Trupa de Teatru Playhood „Povestiri din curtea școlii“ și Trupa de dans „Hansel și Gretel“.

„Vrei să vezi piesa de teatru ”Scufița roșie”, dar si show de pantomimă, parada păpusilor gigant, să asculti poveștile lui Ion Creangă sau povești din curtea școlii, să participi la concursuri de cultură generala, să fii pictat pe față, să creezi din lut personajul preferat? Toate acestea se vor întâmpla în perioada 8 – 10 septembrie 2017 in cadrul evenimentului ”Teatru de stradă în cartierele făgărășene”, între orele 15 – 20“, a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Părculeț Tudor Vladimirescu

Proiectul „Teatru de stradă în cartierele făgărășene“ este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.