Făgărășenii, invitați la dezbatere publică

Făgărășenii sunt invitați marți, 12 septembrie, de la ora 14.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, la o dezbatere publică privind eliberarea și folosirea permiselor de liberă trecere pentru circulația autovehiculelor de transport marfă pe străzile din municipiul Făgăraș.

 Începând cu data de 5 septembrie 2017, documentația poate fi consultată între orele 8,00 – 16,00, la sediul Primăriei Făgăraş, situat în strada Republicii nr. 3, de luni până joi, între orele 7,30 – 16,00 şi vineri, între orele 7,30 – 13,30, persoană de contact: cons. Filip Andrei.

Vă invităm să participaţi la dezbaterea publică în cadrul căreia aveţi posibilitatea să prezentaţi propuneri, sugestii şi amendamente cu privire la eliberarea și folosirea permiselor de liberă trecere pentru circulația autovehiculelor de transport marfă pe străzile din municipiul Făgăraș, pe care să le depuneţi până la data de 12 septembrie 2017, de luni până joi, între orele 7,30 – 16,00 şi vineri, între orele 7,30 – 13,30, la comp. Aparatul permanent al consiliului local Făgăraș, persoană de contact: cons.juridic Jurcovan Petronela sau prin e-mail: secretariat@primaria-fagaras.ro

 

 

 

         

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.