A intrat cu motocicleta într-o mașină, după care a părăsit locul faptei

Un băiat în vârstă de 16 ani a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce a condus ilegal o motocicletă neînmatriculată şi a provocat o tamponare, după care şi-a continuat deplasarea. S-a întâmplat ieri, în jurul orelor 11.00 pe drumul dintre Poiana Mărului și Paltin.

Băiatul circula cu motocicleta dinspre Poiana Mărului spre Paltin iar la intersecţia cu DJ 106 A, a acroşat cu partea din faţă a vehiculului partea lateral stânga a unui autoturism condus de o femeie, iar după tamponare şi-a continuat deplasarea.

În jurul orelor 19.00, acesta a fost depistat de polițiști iar în urma verificărilor s-a stabilit că motocicleta condusă de tânăr nu este înmatriculată iar el nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente”, a explicat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Un comentariu la „A intrat cu motocicleta într-o mașină, după care a părăsit locul faptei

  • august 6, 2021 la 5:17 am
    Permalink

    Și de ce publicați poze cu str.Dna,Stanca?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.