Cantitate dublă de gunoi menajer în luna august

O dată pe an, în luna august, populația Făgărașului crește considerabil. Făgărășenii plecați la muncă în străinătate se reîntorc acasă în concediu pentru a petrece timpul liber alături de cei dragi. Și că populația Făgărașului a crescut foarte mult în această lună stă dovadă și aglomerația de pe șosele și din magazine. Mai mult, în luna august, cantitatea de gunoi menajer ridicată de Salco Serv s-a dublat. Din acest motiv, încă de la începutul lunii, programul de ridicare a gunoiului a fost modificat, iar angajații Salco au golit eurocontainerele de două ori pe zi.

Începând cu data de 1 august, am constatat că s-a dublat cantitatea de gunoi, nu mai făceam față și tot timpul erau eurocontainerele pline și ca urmare am luat decizia să se ridice gunoiul de două ori pe zi. Probabil că mai sunt și locuri unde din greșeală sau din prea mult interes să facă lucrurile bine, s-a mai omis să se ridice de două ori, dar sper să nu existe astfel de locuri. Dar dacă totuși se întâmplă să fie astfel de locuri, chiar îi rugăm pe făgărășeni să ne contacteze, să sune la secretariat, la dispecerat și cu ocazia acesta să fim și noi informați. Așteptăm sugestii, chiar și reclamații pentru a putea să le remediem“, ne-a spus Dragoș Bârsă, directorul Salco Serv.

Și cu ocazia Zilelor Cetății angajații Salco Serv alături de cei ai Serviciului Public și Privat din cadrul Primăriei Făgăraș au fost la datorie. Remorci întregi cu gunoi au ridicat în urma petrecăreților.

La Zilele Cetății a fost o cantitate destul de mare de gunoi. În jur de 100 mc de gunoi. Au fost în medie 14 oameni  care au lucrat și am încercat să acoperim pe toată perioada zile chiar până la ultimul client noaptea ca să putem să facem curățenie. De la 5 dimineața intram cu utilajele mecanizate până începeau comercianții să se instaleze la tarabe“, ne-a mai spus Dragoș Bârsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.