Murmurul ce a dat viață Cetății Făgărașului

foto: Murmur Festival

Cetatea Făgărașului a găzduit weekendul trecut (28-30 iulie 2017) Murmur Festival, un eveniment născut din dorința de a îmbina muzicalitatea și energia modernității cu tradițiile și istoria locală.

Murmur Festival a însemnat trei zile de muzică electronică, concerte live, rock și hip-hop oferite de artiști locali și internaționali în locații inedite ale cetății. Peste 2500 de oameni au venit în cele trei zile ale festivalului pentru a-i asculta pe main stage pe CTC, The Kryptonite Sparks, Cred Ca Sunt Extraterestru, Mr. Jurjak, Toulouse Lautrec, Satellites, Next Ex, Dj Sauce, Dex și multi alții. Pe timp de noapte, muzica electronică a fost ascultată în aer liber,în Sound Garden-ul amenajat special sau în crama cetății, acompaniată de proiecții și decorații speciale. Printre artiștii prezenți pe aceste scene s-au numarat: Phil Weeks, Archie Hamilton, The Model, Rhadow, Dirty Culture, Dodo, Dubgrade, Razvan Dinescu, Georgiana Lucaci, Aky, Oreste din Poveste, Bolivar și mulți alții. Activitățile nu au lipsit nici pe timp de zi, fiind organizate în jurul conceptului de Murmur Bazaar, o locație specială dedicată artizanilor și buticurilor care doresc să își promoveze produsele și meșteșugurile.

foto: Murmur Festival

Beer pong, zone de chill sau Silent Dance s-au alăturat pe turnurile cetății sau în incita sa pentru a le oferi vizitatorilor o experiență completă. Toate aceste elemente au redat viață acestei locații inedite, oferind turiștilor și localnicilor șansa de a se bucura de muzică bună, un peisaj incredibil și o locație autentică. Mai multe informații si imagini din timpul festivalului pot fi vizualizate pe pagina oficială Facebook (https://www.facebook.com/murmurfestival/) a evenimentului și pe website-ul Murmur (http://murmurfestival.com/).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.