Consilierii locali se întâlnesc luni în ședință ordinară. 29 de proiecte de hotărâre, pe ordinea de zi

         Consilierii locali au fost convocați pentru ziua de luni, 31 iulie  în ședință ordinară în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș. Pe ordinea de zi sunt 29 de proiecte de hotărâre. 

   ORDINEA DE ZI:

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraș pe anul 2017.

2. Proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul Aparatului de specialiate al Primarului Municipiului Făgăraș și din serviciile publice din subordinea Consiliului Local al Municipiului Făgăraș.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a statului de funcții al Aparatului de specialiate al Primarului Municipiului Făgăraș.

 4. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a statului de funcții ale Serviciului Public de Asistență Socială Făgăraș.

 5. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a statului de funcții ale Poliției Locale Făgăraș.

 6.Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a statului de funcții ale Clubului Sportiv Municipal Făgăraș.

 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea ca oportună și de interes local, achiziționarea imobilului-teren extravilan, în suprafață de 5.800 mp, amplasat la intersecția râului Berivoi cu contracanalul amenajării hidrografice a râului Olt, proprietatea d-nei Vocilă Alexandra Doina, având ca destinație amenajarea adăpostului pentru câini comunitari, cuprinsă în lista obiectivelor de investiții pe anul 2017.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea ca oportună și de interes local, achiziționarea imobilului-teren intravilan, înscris în CF.nr.101239 Făgăraș, proprietatea d-lui Suciu Constantin, fostă str.Mihai Viteazul, nr.46, la intersecția B-dului Unirii cu str.Mihai Viteazul.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea ca oportună și de interes local, achiziționarea imobilului-teren intravilan, înscris în CF.nr.100400 Făgăraș, proprietatea d-lui Restea Emanuel-Adrian și a d-nei Rstea Andreea Irina (soție), imobil situat în Făgăraș, zona Șoseaua Combinatului.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea ca oportună și de interes local, achiziționarea imobilului-apartament două camere demisol, proprietate privată a d-nei Toanchină Cristina Maria, situat în Făgăraș, str.Doamna Stanca, nr.118A, apartament I.

11. Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Regulamentului de atribuire și folosire a locurilor de parcare în parcările de reședință din Municipiul Făgăraș – Anexa nr.1 la HCL.nr.53/30.08.2016 și a modelului de contract de închiriere – parcare de reședință – Anexa nr.2 l HCL.nr.53/30.08.2016.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului referitor la regimul tranzitării, staționării, parcării autovehiculelor destinate serviciilor regulate, a serviciilor regulate speciale și a serviciilor ocazionale de transport persoane în Municipiul Făgăraș.

13. Proiect de hotărâre privind concesionarea în temeiul H.G.nr.884/2004 a unui spațiu cu destinație cabinet medical medicină de familie, situat în Făgăraș, str.Negoiu, Bl.6, Sc.D, Ap.1.

14. Proiect de hotărâre privind concesionarea în temeiul H.G.nr.884/2004 a unui spațiu cu destinație cabinet medical medicină de familie, situat în Făgăraș, str.Tăbăcari, Bl.8, Sc.A, Ap.2.

15. Proiect de hotărâre privind dezmembrarea din domeniul public a municipiului, a unei suprafețe de 7061 mp, aferent celor 28 de construcții edificate pe acesta, și trecerea în domeniul privat al municipiului.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică deschisă organizată în condițiile legii, a unui spațiu în suprafață de 25,00 mp, din imobilul situat în Municipiul Făgăraș, str.Republicii, nr.6, aflat în proprietatea publică a Municipiului Făgăraș – pentru sediu administrativ.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică deschisă organizată în condițiile legii, a unui spațiu în suprafață de 18, 46 mp, proprietatea Statului Român, situat în Făgăraș, str.Republicii, nr.18 – pentru desfășurare activități comerciale.

18. Proiect de hotărâre privind însușirea procedurii Raportului de recrutare și selecție al Consiliului de Administrație al S.C. Piețe Târguri și Oboare S.R.L. Făgăraș, și propunerea candidaților pentru funcția de membru în consiliul de administrație.

19. Proiect de hotărâre privind însușirea procedurii Raportului de recrutare și selecție al Consiliului de Administrație al C. Nitroparc S.R.L. Făgăraș, și propunerea candidaților pentru funcția de membru în consiliul de administrație.

20. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local Făgăraș în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal “Dr.Aurel Tulbure” Făgăraș.

21. Proiect de hotărâre privind vânzarea locuinței situate în Făgăraș, str,.13 Decembrie, Bl.10A, Sc.A, Ap.8, în baza Legii nr.85/1992 republicată și a Decretului-Lege nr.61/1990.

22. Proiect de hotărâre privind vânzarea locuinței situate în Făgăraș, str,.1 Decembrie 1918, Bl.13B, Sc.E, Ap.8, în baza Legii nr.85/1992 republicată și a Decretului-Lege nr.61/1990.

23. Proiect de hotărâre privind compartimentarea unui imobil situat în Făgăraș, str.Mihai Viteazul, nr24.

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea repoziționării coordonatelor cadastrale ale imobilului înscris în CF.nr.100503 Făgăraș, Nr.Cadastral 100503 – str.Octavian Paler.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea Listei finale pentru anul 2017 pentru tinerii care au acces la locuințe construite prin A.N.L., destinate închirierii.

26. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului cu titlul “Investește în țara ta“, în care Municipiul Făgăraș are calitatea de partener în cadrul apelului de proiecte POCU 3.7.Creșterea ocupării prin susținerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană, Diaspora Start Up, și alocarea contribuției proprii a Municipiului Făgăraș în valoare de 14.916.81 lei.

27. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii Muzeului Țării Făgărașului “Valer Literat” Făgăraș, în calitate de partener și Clubul Sportiv de Airsoft Brașov.

28. Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință (AUGUST 2017).

29.Diverse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.