Două medii de 10 în Făgăraș la Evaluarea Națională

Amina Manea
Alexandra Boboia

În judeţul Braşov, 16 elevi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională. Doi dintre aceştia sunt din Făgăraş și mai precis de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ Este vorba despre Alexandra Elena Boboia şi Amina Maria Manea.

Amina a primit cu multă bucurie acest rezultat, deși știa că va obține note foarte bune. Amina a terminat șefă de promoție la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ cu media generală 10.

Am primit acest rezultat cu multă bucurie, chiar cu lacrimi de fericire. Deocamdată nu știu unde merg mai departe, dar cu siguranță voi alege ce e mai bine pentru mine. Sincer, mă așteptam la acest rezultat și tare mă bucur că media mea s-a ridicat la măsura așteptărilor mele“, ne-a spus Amina.

Și Alexandra a primit cu multă bucurie aceste rezultate. Spune că și-a dedicat mult timp învățăturii și bineînțeles roadele nu au întârziat să apară.

„În primul rând vreau să le mulțumesc profesorilor de la Școala Gimnazială “Ovid Densușianu” și părinților pentru că au fost lângă mine și mi-au acordat tot suportul necesar pentru a ajunge la aceste rezultate. Sunt tare bucuroasă de reușita mea și nu regret nicio oră sau o zi pe care mi-am dedicat-o învățăturii“, a spus Alexandra Boboia.

Elevele Boboia Alexandra Elena și Manea Amina au obținut nota 10 atât la examenul de Evaluare la Limba și Literatura Română, cât și la Matematică. Din câte am văzut pe ierarhia pe județ, în ordine alfabetică bineînțeles Boboia Alexandra este pe primul loc și Manea Amina, în ordine alfabetică, pe locul șase. Așteptăm rezultatele finale și ierarhia pentru admiterea în liceu și atunci vom vedea exact unde se situează fetele noastre. Rezultatele sunt la limba și literatura română cele reale, așa cum reflectă și mediile din cataloage. Au fost obținute rezultate foarte bune de către elevii de la școala noastră și sper să fie bine și pe viitor. La matematică s-a obținut pe școală cinci note de 10 iar la limba și literatura română doi de 10, dar mai sunt și note de 9.90 și multe peste 950. La matematică au fost rezultatele puțin mai slabe, probabil și din cauza dificultății subiectelor de la Evaluare“, ne-a spus Iuliana Aldea, directoarea Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“.

Rezultate bune au mai obținut eleva Georgia Ispas de la Școala din Sâmbăta de Sus- 9.97, Maria Cucu de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“- 9.95, Rareș Popa de la Școala nr. 1-9.95, Andreiaș Alessia din Sâmbăta de Sus- 9.87.

Lista cu toate rezultatele elevilor din judeţul Braşov poate fi consultată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.