Olimpicii din Sâmbăta de Sus, recompensați pentru rezultatele obținute

 

Chiar dacă învață la o școală din mediul rural, asta nu i-a împiedicat să facă față cu brio olimpiadelor școlare unde au avut concurenți din școli cu renume din orașele mari. Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale din Sâmbăta de Sus au reprezentat cu succes școala și comuna la olimpiadele școlare, iar unii au reușit chiar să se califice la fazele naționale. Acesta a fost și motivul pentru care Primăria Comunei și Consiliul Local au decis să-i recompenseze pe acești elevi.

 

12 elevi ai Școlii Gimnaziale, pregătiți de Doina Ivașcu, profesoară de limba română și Adina Moldovan, profesoară de limba română și religie sunt mândria instituției de învățământ. Este vorba despre Andreea Miclea din clasa a VIII-a care s-a calificat la olimpiada  „Cultură și spiritualitate românească“ și la olimpiada „Literatura ca abilitate de viață“, la fazele naționale.

O altă elevă care a fost recompensată de reprezentații comunei este Georgia Ispas. Fata a participat la faza națională a olimpiadei „Universul cunoașterii prin lectură“. Locul întâi la faza județeană la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească“ l-a obținut Luminița Paicu din clasa a VII-a. Alexandra Rus a obținut două locuri trei la faza județeană a olimpiadelor „Cultură și spiritualitate românească“ și „Religie Ortodoxă“. Petru Sandu a obținut locul doi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească“, iar Alessia Szocs din clasa a V-a, locul întâi pe județ la „Cultură și spiritualitate românească“. Locul doi pe județ l-a obținut și Valentina Comaniciu din clasa a V-a la „Cultură și spiritualitate românească“.

Și elevii: Alessia Andreiaș, Alessia Morar, Albert Husac, Ștefan Moldovan și David Roșca au fost recompensați pentru rezultatele bune obținute la faza județeană a olimpiadelor.

12 copii din cadrul școlii gimnaziale au participat la olimpiade și au reprezentat comuna. Două fete din clasa a VIII-a au participat și la fazele naționale. Noi am încercăm să-i recompensăm pentru munca lor și să-i stimulăm. Nu e suma atât de mare pe cât ar fi meritat, dar măcar simbolic“, a spus Vasile Andreaș, primarul comunei Sâmbăta de Sus.

Elevii au primit sume cuprinse între 100 și 500 de lei.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.