„Poveștile Sânzienelor“ la Biblioteca Municipală

În data de 22 iunie Biblioteca Municipală ”Octavian Paler” organizează ”Poveștile Sânzienelor” , o acțiune dedicată serviciilor noi de bibliotecă, derulate în ultimii doi ani, în instituția de cultură.

„Ne bucurăm de prezența d-nei Anca Vasilescu, bibliotecar, trainer și storyteller de la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, care a răspuns invitației de a fi împreună cu noi și cu cititoarele noastre pentru a sărbători într-un mod special Sărbătoarea Sânzienelor  în incinta Cetății, în spațiul bibliotecii publice.

Descoperă SânZiana din Tine este un joc de cunoaştere, în care ai ocazia să descoperi frumuseţea şi bunătatea în recipientele arhetipale din cămările sufletului tău.

Prezența sa la Făgăraș se încadrează într-un schimb de experiență care are ca principal obiectiv crearea și promovarea de noi servicii de bibliotecă“, spun reprezentanții Bibliotecii Municipale.

Intrarea la atelierul interactiv din 22 iunie, ora 17:00, este liberă. Recomandarea bibliotecarelor este ca cei interesați de eveniment  să aducă un buchet cu flori de sânziene.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.