Depozit de lemne din Recea, „golit“ de polițiști

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Recea, acţionând în baza planului naţional de acţiune „Scutul Pădurii 2017”, au efectuat miercuri un control la depozitul deţinut pe raza localităţii de un agent economic cu profil de activitate tăierea şi prelucrarea materialului lemnos, unde au identificat 8 metri cubi lemn de foc, esenţă fag, fără documente legale de provenienţă. Reprezentantul societăţii comerciale a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei şi a fost confiscat materialul lemnos, ce a fost predat în custodia  Ocolului Silvic „Pădurile Făgăraşului” Voila RA.

2 comentarii la „Depozit de lemne din Recea, „golit“ de polițiști

 • iunie 9, 2017 la 5:48 am
  Permalink

  8 mc. ? Chiar putin ,comparand cu vecinul meu din Cartisoara care are curtea plina de materie lemnoasa(de foc,blane,lati,foastene…)are punct de lucru ptr un atelier de tamplarie,care functioneaza neautorizat ! Se poate face ceva ? ca face si zgomot cu aparate de mare putere,nerespectand vecinii(atelierul se afla in spatiul unde era sura,intr-o curte din vatra satului)Nu ma pricep ,dar are aparat de taiat,de slefuit(abric ?-zic corect?),de gaurit…

  Răspunde
  • iunie 29, 2017 la 8:54 am
   Permalink

   Doamna, înainte sa spuneți ca respectivul atelier, al vecinului dumneavostra, funcționează ilegal, informati-va corect .

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.