Cu rost pentru Țara Făgărașului- 10 iunie, în fața Cetății Făgăraș

Sub deviza „Cu Rost pentru Țara Făgărașului”, peste 600 de bicicliști vor fi prezenți sâmbătă, 10 iunie, de la ora 9.30, pentru a lua startul în cadrul celui mai important eveniment sportiv caritabil din Țara Făgărașului, Bikeathon ediția a IV-a și peste 200 de susținători au ales sa doneze cauzelor pentru care aceștia pedalează.
„Aducem împreună bicicliști, donatori, ONG-uri, companii, angajații acestora, reprezentanți media, grupuri de inițiativă, copii, tineri, familii, instituții administrative pentru a susține proiecte care schimbă în bine comunitatea.
Alătură-te și tu acestei mari familii! Poți participa în calitate de biciclist, susținător sau pur și simplu suporter.
Cele 12 proiecte menite să sprijine nevoile din comunitate: educație și tineret, sănătate și terapii speciale, dezvoltare personală și integrare socială, sport, mediu și ecologie, cultură și artă, etc. au nevoie de susținerea ta! Poți dona atât în ziua evenimentului în faţa Cetăţii Făgăraş cât și on-line până în data de 30 iunie pe site-ul www.bikeathon.fundatiactf.ro.“, se arată într-un comunicat al Fundației Comunitare Țara Făgărașului. 
În calitate de organizator, Fundația Comunitară Țara Făgărașului colectează donațiile și sponsorizările de la susținători și le oferă mai apoi sub formă de finanțare. „Ne asumăm astfel față de suporterii cauzelor, responsabilitatea de a veghea la îndeplinirea obiectivelor asumate de inițiatorii acestora prin participarea la Bikeathon, spun reprezentanții fundației.

Proiectul Sportiv este cofinanțat de Consiliul Local Făgăraș și Primăria Municipiului Făgăraș.
Țara Făgăraşului poate deveni așa cum ne dorim prin proiectele pe care le inițiem și susținem!
Motivația aduce mișcare, iar mișcarea înseamnă schimbare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.