Copiii din Beclean au primit cadou de ziua lor un parc de joacă la ultimele standarde

 Copiii din Beclean au avut parte de o surpriză mare de ziua lor. Un parc de joacă la ultimele standarde a fost construit lângă biserica din sat, pe vechiul loc de joacă, loc care nu mai corespundea și nu mai era sigur pentru cei mici. Astăzi, de Ziua Copilului, zeci de micuți, părinți și bunici au fost prezenți la inaugurarea noului parc. Evenimentul a început așa cum se cuvine cu o slujbă de sfințire oficiată de parohul sin sat.

Bucurie mare pentru copiii din Beclean. Autoritățile locale au amenajat pe vechiul loc de joacă, un parc la ultimele standarde cu leagăne, tobogane, balansoare, aparate de fitness, masă de tenis, coș pentru baschet. În zonă au fost montate mai multe băncuțe pentru părinții și bunicii ce însoțesc copiii și urmează să fie plantați copaci, gard viu, flori  și iarbă. În plus, părculețul va fi dotat și cu camere de supraveghere video.

Astăzi în prezența a zeci de localnici a avut loc inaugurarea noului loc de joacă.

Evenimentul a debutat cu sfințirea părculețului de către preotul paroh din sat.

Însoţiţi de părinţi şi bunici, zeci de micuţi au venit la inaugurare, dornici să testeze noile leagăne, tobogane, balansoare, dar și celelalte piese de mobilier de joacă amplasate în părculeț.

Surprizele adulților pentru cei mici nu s-au oprit aici.  Copiii au participat la un concurs de desene pe asfalt, iar la final cu toții cu primit dulciuri.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *