Încă 100 de locuri disponibile pentru copii la Tabăra de Muzică Țara Făgărașului

100 de copii din Țara Făgărașului s-au înscris deja la cea de-a doua ediție a Taberei de Muzică, iar înscrierile continua până în 15 iunie. Mai sunt încă 100 de locuri disponibile pentru acest proiect minunat pentru copiii Făgărașului.  Tabăra este gratuită.

După reușita primei ediții când peste 200 de copii au descoperit tainele mai multor instrumente muzicale, organizatorii au decis să continue tradiția la Făgăraș. Astfel, cea de-a doua ediție a Taberei de Muzică Țara Făgărașului va avea loc în perioada 25-30 iunie. Înscrierile se desfășoară până în 15 iunie, iar copiii trebuie să aibă 11 ani împliniți în momentul începerii taberei și vârsta maximă de 15 ani. Locul de desfășurare a taberei este Colegiul Național „Radu Negru“, iar concertul va avea loc în 30 iunie la Casa Municipală de Cultură.

„Anul acesta nu s-a mai depus proiectul „Tabăra de Muzică Țara Făgărașului“ la Consiliul Județean Brașov deoarece ar fi trecut de perioada de iunie și nu am fi primit finanțare și din acest motiv mulțumim Consiliului Local pentru sprijin. În acest moment, avem 100 de copii înscriși, așteptăm încă 100. Tabăra se va desfășura la Colegiul Național „Radu Negru“, totul este pregătit pentru ei: tricouri, ecusoane, mâncare, voie bună. Instrumentele vor veni, profesorii vor fi cazați în Făgăraș și cu siguranță perioada 25-30 iunie va fi o tabără poate mai frumoasă decât cea de anul trecut“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei Municipale de Cultură.

Pentru înscrieri trebuie să accesați linkul : www.musiccampinternational. org (Tabăra Făgăraș) .

Tabăra este gratuită!

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Făgăraș și Casa municipală de Cultură Făgăraș

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.