Rock for charity la Casa Municipală de Cultură

Făgărășenii sunt invitați la concertul caritabil ROCK FOR CHARITY, organizat de HOSPICE Casa Speranței în parteneriat cu Casa de Cultură Făgăraș! Așadar, joi 8 iunie de la ora 20:00, în sala mare a Casei Municipale de Cultură va fi o întâlnire specială. 

Tiberiu Albu, vocea României 2014 și Daniel Ignat, vocea celei mai bune formații tribut din România vă dau întâlnire alături de trupele lor Fameless și The ROCK – la Făgăraș, într-un spectacol incendiar.
Artiștii concertează în scop caritabil la invitația Fundației HOSPICE Casa Speranței, iar fondurile strânse din intrare/donație de 25 de lei, vor fi folosite pentru sprijinul gratuit și necondiționat a pacienților copii și adulți cu boli incurabile.

 Pentru ca HOSPICE Casa Speranței se află în an aniversar, sărbătorind 25 de ani de activitate (https://www.hospice.ro/25-de-ani/ ), ne-am gândit să ne implicăm în mai multe evenimente oferite comunității făgărășene (și nu numai), iar de data aceasta să venim în întâmpinarea acelora care vor să facă o faptă bună într-un mod aparte. Vă invităm la concertul ROCK FOR CHARITY să ascultați muzică bună, contribuind astfel printr-o donație modică, la susținerea activității fundației noastre.  Vă așteptăm, cu drag, la Rock For Charity cu Fameless și The ROCK – pentru ca împreună să putem spune: Avem grijă unii de ceilalți!“, se arată în comunicatul Fundației Hospice Casa Speranței. 
Informatii si rezervari la tel. 0268 211929 – Casa de Cultura Fagaras sau 0752861731

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.