Emoții și lacrimi la absolvire pentru elevii Liceului „Dr. Ioan Șenchea“

Zi festivă și încărcată de emoții astăzi la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“. Cele cinci clase de absolvenți și-au luat rămas bun de la cei care le-au călăuzit pașii timp de patru ani, profesorii lor în cadrul festivității care s-a desfășurat în sala de sport a liceului.

Plin de emoție a fost discursul absolvenților de clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“. Tinerii au fost plini de emoție, dar și fericiți, pentru că au trecut de la etapa de adolescent la cea de om matur. Cei în jur de 100 de absolvenți au primit felicitări și de la colegii mai mici. Pe imnul Gaudeamus Igitur și în aplauzele celor prezenți, festivitatea de absolvire a fost începută de profesori, mândri că încă o generație de tineri a reușit, cu brio, să finalizeze studiile liceale. Șefa de promoție a Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ este Ana Maria Adam din clasa a XII-a A.

 

Printre diplomele primite și lacrimile de bucurie, absolvenții de la Șenchea au promis că vor obține medii mari la examenul de Bacalaureat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.