Acțiune unitară de dezinsecție în Făgăraș

Primaria Municipiului Fagaras  in colaborare cu S.C. METROPOLIS PEST S.R.L., punct de lucru Bucuresti, str. Gherghitei, nr. 60, sector 2,  va aduce la cunostinta urmatoarele :

  • in perioada 01-02 Iunie 2017 se vor efectua servicii de dezinsectie pe suprafata domeniului public al municipiului Fagaras

Substantele utilizate pentru activitatea de dezinsectie sunt:

– K-OTHRINE Profi EC 250, substanta activa deltametrin si piperonilbutoxid (pentru spatiile exterioare, timp de actiune pana la 60 de zile);

– K-OTHRINE WG 250, substanta activa deltametrin (pentru spatiile interioare, timp de actiune pana la 84 de zile).

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Operațiunea de dezinsecție va fi efectuată cu aparate tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceața caldă.

Informam apicultorii de pe raza municipiului Fagaras de desfasurarea activitatilor de dezinsectie in perioada 01-02 Iunie 2017.

Pentru ca activitatile de dezinsectie sa fie eficiente, aceastea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de  dezinsectie pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.