Acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului. Făgărășenii, sfătuiți să contribuie în spațiile private

 

sursa foto: ziarulclujean.ro

Primăria Municipiului Făgaras  în colaborare cu S.C. METROPOLIS PEST S.R.L., punct de lucru Bucuresti, str. Gherghitei, nr. 60, sector 2,  va aduce la cunoștință  urmatoarele :

  • în perioada 30-31.5.2017 se vor efectua servicii de deratizare pe suprafața domeniului public al municipiului Fagaras

Substantele utilizate pentru activitatea de deratizare sunt:

– Rodex Pasta Bait, substanta activa bromodialone;

– Vertox Momeala Peleti, substanta activa brodifacoum si denatonium benzoate.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Facem apel catre detinatorii de animale de pe raza municipiului Fagaras sa supravegheze animalele , iar in situatia in care apar ingerari accidentale de raticide in randul animalelor, antidotul este vitamina K1.

Pentru ca activitatile de deratizare sa fie eficiente, acestea trebuie efectuate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza municipiului Fagaras.

In acest sens, facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de  deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

         În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea actiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.