12 ani de închisoare pentru făgărășeanul care a omorât un om al străzii

Magistrații Tribunalului Brașov l-au condamnat, ieri, la 12 ani de închisoare pe făgărășeanul care a bătut un om al străzii până i-a provocat hemoragii interne, iar în final… moartea. Tiberiu Rusu a primit pedeapsa pentru comiterea infracțiunii de omor, dar în cauză există drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, scrie mytex.to.

În cazul în care sentința va rămâne definitivă, din cei 12 ani de detenție va fi scăzută perioada petrecută de inculpat în stare de reținere și arest preventiv, respectiv din 22 august 2016 – la zi.

Tiberiu Rusu nu este străin de pușcărie. Din contră, a mai fost închis pentru tâlhării și hoții. Pe 22 august 2016, aflându-se în libertate, el a intrat în conflict cu victima, pe Bulevardul Unirii din Făgăraș, și a lovit-o crunt, provocându-i decesul.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, la data de 22.08.2016, în municipiul Făgăraş, pe strada Bdul. Unirii, a avut loc un conflict între inculpat și victimă, în urma căruia victima a decedat. Cauzele decesului sunt stabilite a fi: stop cardio – respirator consecutiv hemoragiei, contuziei şi dilacerării cerebrale cu fractură cu înfundare a bolţii craniene, leziunile traumatice fiind produse ca urmare a aplicării unor lovituri repetate cu corp dur – bâtă sau laţ”, se explică într-un comunicat remis de procurori în vara anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.