Au demarat lucrările de modernizare și pe Câmpului Nou

Autoritățile locale au alocat bani în acest an și pentru modernizarea cartierelor, cartiere care nu au mai beneficiat de reparații ample de zeci de ani de zile. Primul lot unde au demarat lucrările în luna martie a fost cel numit Bulvardul Unirii unde se mai lucrează și în acest moment.  Pe lista lucrărilor din acest an se află și strada Câmpului Nou iar de câteva zile au început lucrările de modernizare și la cele două loturi de aici. Este vorba de lotul numărul 1 – strada Câmpului Nou şi ANL, respectiv partea dreaptă în sensul de mers spre Braşov unde se va face o reabilitare din bordură în bordură, din bloc în bloc și de lotul 2- strada Câmpului Nou – partea stângă în sensul de mers spre Braşov, o reabilitare completă.

„Mai avem de lucru și la lotul numit Bulevardul Unirii, dar am dat drumul și la aceste lucrări de pe Câmpului Nou ca să terminăm în timp util. Vor fi executate trotuare, alei, parcări, străzi. În momentul în care ne apropiem de final cu aceste lucrări, vom continua cu celelalte loturi aflate în plan anul acesta“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

În plus, și pe strada Negoiu se lucrează intens la modernizarea trotuarelor. Unul din trotuare este finalizat, iar acum muncitorii lucrează la modernizarea celui de-al doilea trotuar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.