Mii de vizitatori, așteptați la Noaptea Muzeelor la Cetatea Făgăraș

 

Cetatea Făgărașului prin Muzeul „Valer Literat“ își va deschide porțile pentru toți vizitatorii în cadrul evenimentului, ajuns la cea de-a șasea ediție „Noaptea Muzeelor“. Sâmbătă, 20 mai, în intervalul orar 17.00-24.00 făgărășenii și nu numai sunt așteptați să viziteze circuitele expoziționale din Cetatea Făgăraș gratuit.

Reprezentanții Muzeului „Valer Literat“ se așteaptă la un număr mare de vizitatori prezenți la evenimentul „Noaptea Muzeelor“. Anul trecut peste 2000 de persoane au trecut pragul muzeului cu ocazia acestui eveniment.

„Noaptea Muzeelor va fi organizată pe 20 mai, de la ora 17.00 până la ora 24.00, ultima intrare este ora 23.00. La ora 18.00 avem și vernisajul unei expoziții de pictură intitulată „În dulcele stil clasic“. Anul trecut am avut un număr de peste 2000 de vizitatori în cele cinci ore în care am avut deschis de Noaptea Muzeelor. Cei prezenți vor putea vizita doar circuitul interior, respectiv etajul I și etajul 2 și nu vom permite vizitarea curții exterioare pentru că este destul de târziu“, ne-a spus Elena Băjenaru, managerul Muzeului „Valer Literat“

Și programul vizitării Muzeului „Valer Literat“ a fost modificat. Astfel, instituția va fi deschisă de marți până vineri, în intervalul orar 8.00-18.00 și sâmbătă și duminică în intervalul orar 10.00-18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.