Stagiu de pregătire cu un maestru japonez la Făgăraș pentru 200 de karatiști

 

Timp de trei zile, la Făgăraș a avut loc un stagiu de pregătire pentru circa 200 de sportivi făgărășen. Maestrul japonez SKIF Ryusho Suzuki s-a aflat în acest weekend în mijlocul karatiștilor de la cluburile afiliate SKIF România.

În perioada 12-14 mai, Făgărașul a fost gazda unui stagiu de pregătire condus de unul din cei mai titrați maeștrii japonezi Ryusho Suzuki, multiplu campion mondial la kata. Stagiu de pregătire a avut loc la Colegiul Național „Doamna Stanca“ și s-a desfășurat pentru începători și avansați. La stagiu au participat 200 de sportivi din cluburile afiliate SKIF România. Scopul acestui stagiu de pregătire a fost unul tehnic, dar și de pregătirea lotului SKIF România care va reprezenta România weekendul care urmează la Campionatul European din Cehia. La acest campionat va participa un lot compus din 67 de sportivi de la mai multe cluburi. Cei mai mulți sportivi provin de  la CSM Făgăraș.  De asemenea vor participa în cadrul lotului, sportivi de la CSS Făgăraș, CSM Karate DO Făgăraș, Viromet Victoria. Lotul comisiei naționale SKIF România este coordonat de antrenorii Ioan Rîmbeț la kate și Cristian Iosipescu la kumite.

„Speră să reprezentăm cu cinste clubul din care facem parte, Făgărașul și comisia SKIF România și să ne întoarcem cu cît mai multe rezultate foarte bune“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Din delegația care va merge în Cehia mai fac parte președintele SKIF România, Cătălin Bucur, vicepreședintele SKIF România, Gheorghe Grecu și secretarul SKIF România, Radu Munteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.