Pe locuri, fiți gata, Bikeathon Țara Făgărașului!

 În perioada următoare, comunitățile se pun în mișcare pentru proiecte locale de care le pasă. Fie că înoată, aleargă, merg cu bicicleta sau depășesc obstacole, mii de oameni participă la evenimentele sportive de strângere de fonduri organizate de fundațiile comunitare peste tot în țară.

10 iunie este o zi importantă pentru Țara Făgărașului. Companii, ONG-uri, persoane fizice, tineri si mai puțini tineri, se unesc sub aceeași umbrelă, în cadrul celui mai important eveniment sportiv de caritate în care se pedalează  pentru susţinerea unor cauze din comunitate.

Prima ediție a evenimentului a avut loc în 2014, crescând exponențial de la an la an, obținând următoarele rezultate: 40 de proiecte finanțate, 1200 de donatori, 107.000 lei strânși, 1074 de bicicliști, 173 de voluntari.

„Bikeathon este o poveste despre cum se pot face lucruri mari chiar și într-un oraș mic, de către oameni frumoși și cu o putere ieșită din comun: aceea de a pune în mișcare idei, energii, zâmbete și biciclete” , spune Codrina Anghel –participant.

Bikeathon Țara Făgărașului a ajuns deja la a IV-a ediţie şi oferă posibilitatea atragerii sumelor necesare implementării proiectelor din diferite arii: sănătate, educație, sport, artă, ecologie, tradiții. Anul acesta sunt 12 cauze care au nevoie de sprijinul tău. Descrierea lor, precum si toate informațiile necesare le puteți găsiți pe site-ul bikeathon.fundatiactf.ro.

Mai mult, evenimentul oferă oportunitatea de a aduce la un loc, într-o zi de vară, bicicliști de toate vârstele, voluntari, susținători, donatori. Copiii care vor dori să participe vor pedala în jurul Cetății Făgărașului, iar pe cei mai în formă îi vom provoca cu cele 3 trasee care șerpuiesc într-un peisaj pitoresc pe dealurile din Țara Făgărașului.

Sunt trei variante prin care poți sprijini cauzele în care crezi :

  • ca biciclist înscriindu-te aici
  • ca susținător, pe website-ul evenimentului http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-sustinatori/ susținând un biciclist cu o suma aleasă de tine, suma fiind redirecționată către cauza pentru care acesta pedalează
  • ca donator, susținând cauza pe care alegi să o sprijini, poți dona on-line aici

După ce ai donat, dacă mai știi pe cineva care ar dori să sprijine o cauză la Bikeathon Țara Făgărașului, povestește-i despre gestul tău frumos și spune-i cum ar putea să susțină o inițiativă. Înscrierile pentru susținători se desfășoară până în 30 iunie.

Atât de puțin pentru o cauză atât de mare și un impact pozitiv în comunitate!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.