Teme de interes pentru primării

 

Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu a luat la pas tot judeţul Braşov pentru a afla cu ce probleme se confruntă primarii. Astăzi a poposit la Făgăraş, unde a fost organizată o întâlnire cu şefii administraţiilor publice şi cu secretarii de primării. La discuţii au fost prezenţi şi directori ai unor instiuţii deconcentrate care au expus teme de interes pentru edili. Întâlnirea a fost organizată la iniţiativa prefectului Rasaliu.

Temele de interes pentru primari au fost legate de măsurile de finanţare a fermierilor, restituirea proprietăţilor funciare,  finanțarea lucrărilor de înregistrare cadastrală.

De la Casa de Cultură, locul unde s-a desfăşurat reuniunea primarilor, prefectul  şi reprezentantul APIA au vizitat centrul local al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură de la Făgăraş.

Astfel de întâlniri de lucru cu primarii vor fi organizate în fiecare sat, comună, oraş şi municipiu din judeţul Braşov . Cel puţin aceasta este intenţia prefectului Marian Rasaliu care consideră că multe dintre problemele cetăţenilor şi ale administraţiilor publice locale trebuie soluţionate conform legii.

(Roxana Palade)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.