Concert de excepție susținut de Corala Armonia la Făgăraș. Vezi secvențe din spectacol

Concert extraordinar de folclor în interpretare coral-instrumentală în această seară la Casa Municipală de Cultură. Cel mai bun cor bărbătesc din lume s-a aflat timp de mai bine două ore la Făgăraş pentru un regal de muzică autentică: folclor în interpretare coral-instrumentală.

Sala Casei Municipale de Cultură a fost neîncăpătoare pentru sutele de făgărășeni veniți cu mic cu mare la acest concert de excepție. „A fost impresionant. Este pentru prima oară când particip la un concert al coralei, dar mi-a plăcut foarte mult“, „Au o voce extraordinară, mi-a plăcut foarte mult, cred că regretam dacă nu veneam“, ne-au spus câțiva făgărășeni.

Corala bărbăteasca ortodoxă „ARMONIA” abordează un repertoriu diversificat (religios, folclor, colinde româneşti şi străine, piese din repertoriul clasic universal), fiind câştigătoare a numeroase premii internaţionale. Corala Armonia a fost dublu medaliată cu aur în 2012, la Olimpiada Internaţională „World Choir Games” din S.U.A, precum şi în 2016 la Soci, Rusia. Corala a fost înfiinţată în 2001 şi este patronată de Arhiepiscopia Tomisului. Din componenţa ei fac parte preoţi, diaconi și studenţi ai Facultăţii de Teologie.

Organizatorii concertului au fost Casa de cultură şi Protopopiatele ortodoxe Făgăraş I şi II.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.