5 zile de sărbătoare pentru copii. Gașca Zurli vine la Făgăraș

 Copiii vor fi sărbătoriți așa cum se cuvine în Făgăraș și nu timp de o zi cum era obiceiul pe data de 1 Iunie, ci timp de cinci zile. În perioada 1-5 iunie, autoritățile vor organiza, profitând de zilele libere prilejuite de Rusalii, un festival al copiilor. Evenimentul va avea loc în parcarea de lângă stadionul municipal și are în program fel de fel de activități pentru cei mici, dar și muzică și distracție. Surpriza cea mare pentru micii făgărășeni este o premieră pentru orașului nostru. Mult îndrăgita trupă „Gașca Zurli“ va fi prezentă la festivalul copiilor din Făgăraș.

 Așadar, în fiecare zi din 1 iunie și până în 5 iunie, între orele 15.00-20.00, copiii sunt așteptați la distracție în parcarea de lângă stadionul municipal. Ateliere de creație, jocuri ale copilăriei, personaje de desene animate, tobogane, spectacole la scenă, sunt câteva din ingredientele Festivalului copiilor.

„Având în vedere că în perioada 1-5 iunie vor fi cinci zile de liber național ne-am gândit cam de la începutul anului că vor fi acele zile libere împreună cu Rusaliile și am zis să facem un festival pentru copiii din Făgăraș. Primăria Făgăraș și Consiliul Local au susținut această idee și uite așa vom face un festival pentru copii, Ziua Internațională a Copilului, la Făgăraș se va sărbători cinci zile. În fiecare zi va fi program la scenă cu tinerii talentați din Făgăraș, de la 17.00-20 seara, iar de la 15.00 la 20.00 vor fi ateliere de creație, pictură pe față, jocurile copilăriei de altădată: castel, șotron, peci. De asemenea ateliere de creație cu lut, cu lână, copiii se vor putea distra cinci zile, iar locația va fi parcarea de lângă stadionul municipal.“, ne-a spus Diana Gribincea Popa, managerul Casei de Cultură din Făgăraș.

De asemenea vor mai fi și tobogane și alte jocuri pentru copii. Însă surpriza cea mai mare este prezența trupei „Gașca Zurli“.

„Surpriza cea mai mare pentru copiii din Făgăraș este că în data de 5 iunie, pe la ora 19.00, pe scena amplasată în parcarea de lângă stadion va urca Gașca Zurli cu show-ul Zurli, pentru prima data la Făgăraș“, a mai spus Diana Gribincea Popa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.