Echipa CSM Făgăraș junioare IV, calificată la turneul final

În perioada 6-7 mai a avut loc la Baia Mare turneul semifinal pentru junioare 4 (euroregiunile RO7 si RO6). La această competiție au participat 8 echipe împărțite în 2 grupe. Echipa CSM Făgăraș a făcut parte din grupa B, alături de CS Genius Sighetul Marmației, Corona Brașov și CSS Zalău. În cealaltă grupa s-au duelat: Pheonix Baia Mare, Arsenal Tăureni, Viitorul Cluj Napoca și Pegasus Tg.Mureș. Rezultatele echipei făgărășene în grupe au fost : CSM Făgăraș – CSS Zalău 20-10 (9-4) ; CSM Făgăraș – CS Genius Sighetul Marmației 22-22 (10-15) și CSM Făgăraș – Corona Brasov 21-16 (11-5). Clasată pe locul 2 în grupe, din cauza unui golaveraj inferior, CSM Făgăraș a jucat finala mică a competiției împotriva echipei Pheonix Baia Mare.

Din păcate, echipa noastră a pierdut partida cu scorul de 11-27 (8-13). De menționat este faptul că echipa noastră a trebuit să joace 2 partide în decurs de 90 de minute. Așadar CSM Făgăraș merge în turneul final care se va desfășura în perioada 15-18 iunie.

„Sunt foarte fericit că am reușit să ne calificăm la turneul final. Am niște fete minunate care au demonstrat că prin muncă pot ajunge sus. Ne așteaptă un turneu final foarte greu unde se poate întâmpla orice. Avem o lună și jumătate să ne pregătim și să punem la punct ce nu a mers bine la turneul semifinal. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în această perioadă.”, a spus Marius Marocico, antrenor CSM Făgăraș. 

Este posibil ca turneul final să se desfășoare chiar la Făgăraș.

Componență lot CSM Făgăraș junioare 4

1 BLAJ ALEXANDRA
2 GHISA ALEXANDRA
3 SUTEU ROXANA
4 REGNEALA ANDREEA
5 GANEA DENISA
6 HELERIA LAVINIA
7 GHETEA ANTONIA
8 MORAR DIANA
9 MOLDOVAN GIULIA
10 MARIAN DARIA
11 NITU TEODORA
12 MOGA SARA
13 BREDUREAN ALEXANDRA
14 OPREA RALUCA
15 BARGAOANU NATALIA
16 CERGHIT LARISA
17 DANCIU GABRIELA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.