Echipa de oină din Recea s-a calificat la faza națională

Bucurie mare pentru elevii și cadrele didactice din Recea. Echipa de oină fete s-a impus în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar care a avut loc astăzi la Sibiu și s-a calificat la faza națională. 

Astăzi, 5 mai 2017, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – etapa interjudețeană, Sibiu 2017, s-au întâlnit și confruntat patru echipe ce au reprezentat județele din care au venit.
Echipele participante au fost: Cluj – Școala Gimnazială Chiuiești, Brașov – Școala Gimnazială Recea, Mureș – Școala Gimnazială Sâmpetru de Câmpie, Sibiu – Școala Gimnazială Turnu Roșu
Fetele de la Școala Gimnazială Recea au reușit o calificare, impunându-se cu scorul de 4-0 cu Sibiu, 8-0 cu Mureș și 6-0 cu Cluj.

„Sunt mulțumit de prestația fetelor. Toată activitatea s-a desfășurat în baza principiului de fairplay, organizarea a fost foarte bună din partea gazdelor, a fost tensiune și emoții la maxim. A fost nevoie de multă muncă, oina nu se învață chiar foarte ușor, e greu să ajungi la rezultate de genul acesta. Mâine are loc, tot la Sibiu, în cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, competiția de oină, faza interjudețeană și la băieți unde se așteptă prezența a tuturor celor șase județe. Le doresc mult succes!“, a spus prof. Nelu Avram, de la Școala din Recea.
FELICITĂRI, fetelor și multă baftă la faza națională din data de 18-20 mai 2017-Bacău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.