Medalie de bronz pentru o handbalistă din Făgăraș

 

Mândrie pentru handbalul făgărășean și pentru Făgăraș! O tânără sportivă din municipiul nostru, crescută și formată la Făgăraș, a obținut medalia de bronz în Liga Națională. Este vorba despre Sabrina Lazea, fostă jucătoare la CSS Făgăraș, în prezent handbalistă la HC Zalău.

Primii pași ai Sabrinei Lazea în handbal au fost făcuți de la vârsta de 10 ani când s-a înscris la CSS Făgăraș. Antrenor și mentor i-a fost Marius Marocico.

În 2014, a plecat de la CSS Făgăraș la Caracal unde a obținut titlul de vicecampioană națională la junioare 2, apoi la Baia Mare unde a devenit campioană națională la ONSS. La echipa din Deva a promovat în Liga Națională, iar de la începutul anului se află la HC Zalău.

„Eu am început handbalul ca orice copil, într-o joacă, la CSS Făgăraș alături de antrenorul meu Marius Marocico căruia cu această ocazie îi mulțumesc pentru tot. Nu cred că la vârsta aia mă gândeam că o să pot face ceva cu acest sport, dar cu timpul,  lucrurile au început să devină serioase. Am plecat de-acasă la Baia Mare și de-acolo am plecat la Deva unde mi-am început cariera de handbalistă  profesionistă. De acolo, am ajuns aici și sunt foarte fericită pentru șansa oferită de domnul Tadici și îi multumesc pentru încrederea pe care mi-o oferă, este o șansă unică și este un sentiment genial să fii la o echipă de top din România, sper ca această medalie să fie doar începutul și să urmeze cât mai multe!“, ne-a spus Sabrina Lazea.

Îi dorim Sabrinei mult succes în această carieră!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.