Fermierii mai pot depune cererile pentru subvenții până în 15 mai

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Braşov a anunţat ieri că toate cererile unice de plată la nivelul judeţului Braşov trebuie să fie depuse la APIA, centrul judeţean şi centrele locale, până la data de 15 mai 2017.
În acest sens, au mai anunţat reprezentanţii direcţiei, „este necesară respectarea programărilor transmise fermierilor de către APIA Braşov, în vederea încadrării în termenul-limită legal, respectiv 15 mai. Insistăm pentru respectarea acestor programări pentru a se evita aglomeraţia şi  întârzierea în depunerea cererii unice de plată din campania 2017. Facem apel către instituţiile publice locale implicate în eliberarea documentelor necesare fermierilor, respectiv adeverinţe, contracte, să le elibereze cât mai urgent şi necondiţionat de unele obligaţii legate strict de administraţia publică locală (plata taxelor şi impozitelor locale, contracte de salubritate)”, scrie bzb.ro.
Sprijinul financiar aferent Campaniei 2017 este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.