Indemnizațiile de șomaj și pensiile se plătesc mai devreme

Indemnizaţiile de şomaj şi pensiile se plătesc mai repede în această lună, date fiind sărbătorile pascale. Anunţul a fost făcut, ieri, de reprezentanţi ai Ministerului Muncii. Astfel, achitarea indemnizaţiilor de şomaj se va realiza la domiciliul beneficiarilor în perioada 11 – 14 aprilie, scrie bzb.ro.
Devansarea este valabilă şi pentru beneficiarii care îşi primesc drepturile privind asigurările pentru şomaj prin virament bancar.
În luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor va începe în 12 aprilie, calendar devansat cu două zile, potrivit unui anunţ al Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP). „Având în vedere apropiatele Sărbători Pascale şi din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii, Casa Naţională de Pensii Publice şi CN Poşta Română SA şi-au manifestat disponibilitatea de a devansa plata pensiilor cu două zile. Astfel, în luna aprilie, plata pensiilor la domiciliul pensionarilor se va realiza în perioada 12 – 26 aprilie, iar în cazul pensionarilor avizaţi la domiciliu (persoane care nu au fost găsite acasă) plata se face până la data de 27 aprilie, la ghişeele poştale”, se spune în anunţul CNPP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.