Împreună atingem suflete!

Sunt semeni de-ai noștri pentru care strictul necesar reprezintă un lux, iar lucrurile pe care noi nu le mai folosim pot să le facă clipele mai fericite. Făgărășenii cu suflet pot veni în sprijinul acestor făgărășeni donând acum, în prag de Paște, lucruri de care nu se mai folosesc. Totul în cadrul unor campanii de ajutorare, inițiate de un grup de făgărășeni. 

Până în 14 aprilie, puteți să donați hăinuțe și încălțăminte de copii, jucării și tot ce v-a mai rămas de la copilul vostru, cărți pentru copii de grădiniță, școală generală și liceu, dulciuri și tot ce mai doriți. Donațiile sunt strânse tot la Spălătoria de Textile Pur Activ, de lângă magazinul Horado. Programul este de luni-vineri, între orele 8-18. De asemenea, cine dorește, poate dona bani pentru dulciuri, în orice monedă în contul deschis la Raiffeisen Făgăraș, titular: Burlea Corina Nicoleta RO82RZBR0000060018223374 Făgăraș, jud Brașov, cod 505200.

„Avem două campanii în desfășurare . Se numesc „Împarte un zâmbet și donează bucurie pentru copiii din comunitatea de romi și vârstnicii singuri pe lume din Făgăraș” și „Donează o carte, construiește biblioteci pentru copii“. După cum le spune și numele, ele sunt pentru toți vârstnicii Făgărașului cu venituri foarte mici, pentru care am primit o donație de 2 tone de haine noi cu etichetă. De asemenea, vin să ajute copiii din comunitatea de romi și toți copiii Făgărașului care învață foarte bine, dar provin din familii modeste și părinții nu își permit să le cumpere cărți. Acestora vrem să le construim câte o minibibliotecă, fie că sunt copii de școală generală, fie că sunt liceeni. “, ne-a spus Magda Cârstocea, unul din inițiatorii campaniei.

Inițiatori campaniei sunt Corina Burlea, Magda Carstocea, dar și alți făgărășeni care s-au implicat în ajutorarea semenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.