Unde și de când găsim miei pentru Paște, la Făgăraș

Au fost stabilite locurile unde vor fi comercializați mieii vii și tăiați în acest an. Ca de fiecare dată, mieii tăiați vor putea fi comercializați în incinta pieței agroalimentare. Reprezentanții pieței au pregătit un loc special în hală, iar de miercuri, 12 aprilie, crescătorii de animale, sunt așteptați cu mieii la vânzare.

„Pentru vânzarea mieilor tăiați, la carcasă, ca și în anii trecuți, va fi în interiorul pieței. În hală se amenajează un loc în acest sens în acord cu autoritățile în domeniu“, ne-a declarat Tiberiu Drăgoiu, șeful SC Târguri și Oboare.

În ceea ce privește comercializarea mieilor vii, dacă anul trecut, autoritățile i-au plimbat pe crescătorii de oi, cu mieii din piață, în târgul de animale de către Hurez, anul acesta a fost stabilită o locație fixă. este vorba de strada Libertății așa cum era tradiție. Numai că acest târg va fi amenajat în capătul străzii Libertății spre Olt.

„Cu acceptul DSV-ului, s-a hotărât  ca în capătul străzii Libertății, spre Olt, să se amenajeze un loc pentru cei care doresc să vândă mieii vii. Anul trecut au fost mutați din piață în târgul de animale, iar lumea nu a știut și nu a venit niciun client. Acum am găsit o soluție și în acord cu DSV-ul să amenajăm un loc special în capătul străzi Libertății. Va fi îngrădit, se va aduce apă“, ne-a mai spus Tiberiu Drăgoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.