Viceprimarul Făgărașului s-a însurat

 

De astăzi, viceprimarul Făgărașului, Valentin Clonț s-a așezat la casa lui. Aleasa lui, Paula Piticaș, este cea cu care își va împărți viața de acum încolo.

Astăzi, în Sala Tronului din Cetatea Făgăraș, viceprimarul orașului a spus DA în fața ofițerului Stării Civile, respectiv a primarului Făgărașului, Gheorghe Sucaciu. „Astăzi am oficiat căsătoria colegului meu, Valentin Clonț. Le doresc multă fericire și să- i eliberez cât mai multe certificate de naștere ale copiilor de acum încolo“, a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Paula Piticaș de acum Paula Clonț este aleasa viceprimarului. Sunt prieteni de 3 ani de zile și au decis să-și unească destinele. Nași sunt Doina și Mihai Popa.

„Suntem de fapt părinții spirituali ai tinerei familii și le doresc casa de piatră, multă fericire și bineînțeles mulți copii. Suntem fericiți că participăm la un eveniment atât de important al unui tânăr cu care colaborez de multă vreme“, a spus Mihai Popa.

Și dacă astăzi a avut loc doar cununia civilă, cununia religioasă și petrecere de nuntă vor avea loc în vară. Viceprimarul Făgărașului ne-a declarat că dorește să facă o nuntă tradițională după obiceiurile din Boholț, satul lui natal. Le dorim casă de piatră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.