Cauza accidentului de la Mândra: depășire forțată

 

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs în această dimineață la ieșire din Mândra spre Șercaia. Un tânăr din Părău a încercat să facă o depășire, în timp ce din contrasens se apropia o altă mașină. Din cauza distanței insuficiente, autoturismul Rover, condus de tânărul șofer s-a izbit de o mașină Dacia condusă de un localnic din Șinca Nouă.

În această dimineață, am înregistrat un accident rutier pe DN1, la kilometrul 226. Un autoturism Rover, înmatriculat în Anglia, condus de un cetățean de 22 de ani din Părău, s-a angajat într-o depășire a unui vehicul, moment în care din față se apropia un autovehicul Dacia condus de o persoană de sex bărbătesc de 68 de ani din comuna Șinca Nouă. Din cauza distanței insuficiente necesare depășirii, autoturismul Rover a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a  conducătorului auto care a efectuat depășirea, cât și a celuilalt conducător auto și a unui pasager din autoturismul Dacia“, ne-a declarat subcomisarul Dan Trâmbițaș, șeful Poliției Rutiere Făgăraș.

Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor să fie prudenți la volan, mai ales că în această perioadă dimineața și seara se înregistrează ceață pe drumurile Țării Făgărașului.

În condițiile de formare a fenomenului ceții în această perioadă, recomandăm șoferilor să folosească luminile de întâlnire și să evite efectuarea depășirilor în lipsa vizibilității, conducere prudentă pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere, ne-a spus subcomisar Dan Trâmbițaș.

foto: TV Nova Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.